Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Următoarea secțiune de întrebări și răspunsuri descrie diverse exemple de utilizare a diferitelor produse QUIXX® spray nazal.

Întrebări generale

Respirația este un proces fundamental, vital, care are loc în principal prin nas. La fiecare 24 de ore, nasul nostru filtrează, umezește și încălzește circa 10.000 - 170.000 de litri de aer înainte de a ajunge în plămâni, în funcție de nivelul activității noastre. (*)

În timpul răcelii, gripei, rinitei, sinuzitei, rinosinuzitei sau alergiilor, mucoasa nazală devine inflamată și produce o cantitate mare de mucus. Nasul devine congestionat - respirația, capacitatea de miros, de somn și calitatea vieții se pot deteriora. Începem să respirăm prin gură, iar aerul nu este filtrat, umezit sau încălzit înainte de a intra în plămâni. Diferite virusuri, bacterii și particule de poluare trec prin acesta și pot provoca infecții și afecțiuni suplimentare.

QUIXX® este produs din apa extrasă din largul Cancale Bay (Franța), o zonă marină protejată, aflată la 20 km față de uscat, sub supravegherea continuă și strictă a Institutului Francez de Cercetare pentru Explorarea Mărilor (IFREMER).

Mareele puternice de acolo creează curenți care reînnoiesc oxigenul și restabilesc conținutul de minerale și oligoelemente.

Nu, QUIXX® nu conține conservanți.

Nu, produsele pentru îngrijire nazală QUIXX® cu apă de mare nu creează dependență.

QUIXX® spray nazal

QUIXX® este un spray nazal cu apă din Oceanul Atlantic și o concentrație mai mare de sare în comparație cu cea din celulele membranei mucoase nazale. Acesta decongestionează într-un mod complet natural.

QUIXX® reduce în mod eficient edemul mucoasei nazale, ameliorează congestia nasului și a sinusurilor, și îmbunătățește respirația nazală în timpul răcelii, gripei, rinitei, sinuzitei sau alergiilor.

QUIXX® conține oligoelemente și minerale valoroase.

Da, produsele pentru îngrijire nazală QUIXX® pot fi utilizate o perioadă îndelungată.

Nu, în afară de o senzație de înțepătură ușoară în nas la începutul administrării.

Da, QUIXX® acționează doar local și are o tolerabilitate excelentă. În plus, QUIXX® conține 100% ingrediente naturale și nu conține conservanți.

Da, QUIXX® spray nazal și QUIXX® soft spray nazal pot fi administrate la sugari și copiii mici cu vârsta de 6 luni și peste.

QUIXX® soft

QUIXX® soft spray nazal curăță activ căile nazale. Menținerea igienei nazale este deosebit de importantă în toate infecțiile virale din timpul iernii.

QUIXX® soft spray nazal hidratează membrana mucoasei nazale, ceea ce îl face foarte potrivit pentru utilizare în locurile unde aerul este uscat prin încălzire centrală sau aer condiționat.

Da, QUIXX® soft spray nazal poate fi utilizat pentru o durată mai mare de timp.

Da, QUIXX® soft spray nazal acționează doar local și are o tolerabilitate excelentă. Mai mult decât atât, QUIXX® soft spray nazal conține 100% ingrediente naturale și nu conține conservanți.

Da, QUIXX® soft spray nazal poate fi administrat la sugari și copii mici cu vârsta de 6 luni și peste.

Nu, până în prezent nu sunt cunoscute reacții adverse.

QUIXX®extra spray nazal

Ca și în cazul produsului QUIXX®, la începutul utilizării se poate simți o senzație ușoară de înțepătură datorită concentrației mai mare de sare. Uleiul de eucalipt poate declanșa reacții alergice (inclusiv dificultăți de respirație) la pacienții susceptibili.

QUIXX® baby picături nazale

Cauzele frecvente ale congestiei nazale sunt răcelile și gripa, însă aerul condiționat și mediul uscat pot duce, de asemenea, la probleme nazale. Din cauza sistemelor imunitare incomplet dezvoltate bebelușii sunt mai susceptibili la astfel de complicații, cum ar fi infecțiile urechii sau sinuzita, care se pot dezvolta în asociere cu rinita.(*)

QUIXX® baby picături nazale sunt concepute special pentru bebeluși din prima zi a vieții, dar copiii mici, copiii mai mari și adulții, inclusiv femeile însărcinate și care alăptează, de asemenea, pot folosi soluția naturală de apă oceanică.

Nu au fost raportate reacții adverse. Picăturile nazale QUIXX® baby acționează foarte delicat cu nasul bebelușilor și copiilor mici. Soluția de apă oceanică este la fel de fină ca o lacrimă.

Da, QUIXX® baby picături nazale poate fi utilizat pentru o durată mai mare de timp. Nu există risc de recidivă a congestiei sau dependență. 

Nu, picăturile nazale QUIXX® baby nu conțin conservanți. Cu filtrul său antibacterian, flaconul cu picurător QUIXX® baby picături nazale este conceput special pentru formule fără conservanți.

Da, picăturile nazale QUIXX® baby poate fi utilizat în timp ce luați alte medicamente. Nu interacționează cu alte medicamente.

Puteți cumpăra QUIXX® baby picături nazale de la farmacie, fără prescripție medicală.