De la igienă nazală la decongestie

Tratamentul nazal în îngrijirea zilnică și profilaxie

Chiar și fără a suferi de un nas înfundat, s-ar putea să existe situații în care să vă simțiți inconfortabil. De exemplu, ați putea simți dorința de a curăța sau hidrata nasul, când sunteți expus la aer poluat sau uscat din cauza aerului condiționat.

Spray-ul de rehidratare ajută nasul dvs.

În special aerul încălzit usucă membranele mucoase. Funcția de barieră a membranei mucoase uscate este limitată și astfel riscul pentru simptomele nazale este crescut. Prin urmare, este deosebit de important să beți suficient lichid pentru a preveni uscarea. Ar putea ajuta aerisirea regulată, de asemenea, utilizarea unui spray de rehidratare, cum ar fi spray-ul nazal QUIXX® soft. Acest lucru poate reduce în mod eficient riscul simptomelor nazale, cum ar fi secrețiile sau înfundarea nasului, și poate ajuta la prevenirea răcelii.

Bărbat ce ține niște hârtii în mâini.

Prevenirea răcelilor

În timpul toamnei și al iernii, există o serie de măsuri simple pe care le puteți urma pentru a reduce șansa de a răci.

Spălarea frecventă a mâinilor este cel mai bun mod de a preveni infectarea, deoarece aceasta pornește de multe ori de la mâini.

Aerul proaspăt și lumina naturală de afară vă pot susține sistemul imunitar. Dar asigurați-vă că vă îmbrăcați în mod adecvat. Cel mai bine în straturi, astfel încât să puteți dezbrăca un articol de îmbrăcăminte atunci când este prea cald. Evitați să transpirați, deoarece îmbrăcămintea umedă răcește corpul foarte repede, ceea ce poate duce la răceală.

Recomandarea produsului


QUIXX® soft spray nazal

QUIXX® soft spray nazal este simplu și comod.
QUIXX® soft spray nazal curăță delicat căile nazale
și hidratează membrana mucoasă nazală.

Aflați mai multe