Produsele pentru îngrijire nazală QUIXX®

Produsele QUIXX® - spray-uri nazale cu apă de mare

Efectul benefic al apei de mare naturale este cunoscut de peste o mie de ani. Spray-ul nazal hidratant QUIXX® cu mineralele și oligoelementele sale valoroase reprezintă o metodă testată și sigură pentru a menține interiorul nasului (membrana mucoasă nazală) bine hidratată și astfel sănătoasă și curată.

Ce produs să alegem?

Produsele
Utilizare
Pentru cine
Formulă
QUIXX® spray nazal

Ajutor natural în caz de nas congestionat în răceli și gripă

 • Sugari cu vârsta mai mare de 6 luni, copii
 • Adulți
 • Femei însărcinate și care alăptează

Spray nazal hipertonic cu apă de ocean

Aflați mai multe

QUIXX® extra spray nazal

Ajutor natural în caz de nas congestionat cu un plus de prospețime

 • Copii cu vârsta mai mare de 6 ani
 • Adulți

Spray nazal hipertonic cu apă de ocean și cu ulei de eucalipt

Aflați mai multe

QUIXX ® soft spray nazal

Îngrijirea zilnică a nasului/prevenire: hidratează și curăță nasul, ajută la calmarea mucoasei nazale uscate sau iritatees

 • Sugari cu vârsta mai mare de 6 luni, copii
 • Adulți
 • Femei însărcinate și care alăptează

Spray nazal izotonic cu apă de ocean și cu extract de Aloe Vera

Aflați mai multe

QUIXX® baby picături nazale

Pentru îngrijirea și igiena nazală a sugarilor din primele zile de viață (steril)

 • Nou-născuți

Picurător cu apă izotonică de ocean

Aflați mai multe

Aerosol spray QUIXX® daily

Spray–urile nazale (aerosoli) cu apă de mare QUIXX® daily și QUIXX® acute sunt produse naturale pentru îngrijirea zilnică și pentru ameliorarea congestiei nazale. QUIXX® daily și QUIXX® acute pot fi utilizate de către adulți și copii.

 • Pentru copiii cu vârsta de 2 ani și peste

Spray cu apă de mare izotonică (0,9%)

Aflați mai multe

Aerosol spray QUIXX® acute

Spray–urile nazale (aerosoli) cu apă de mare QUIXX® daily și QUIXX® acute sunt produse naturale pentru îngrijirea zilnică și pentru ameliorarea congestiei nazale. QUIXX® daily și QUIXX® acute pot fi utilizate de către adulți și copii.

 • Pentru copiii cu vârsta de 3 ani și peste

Spray cu apă de mare hipertonică (2,6%)

Aflați mai multe

Produsele izotonice QUIXX® soft spray nazal și QUIXX® baby picături nazale pot fi folosite pentru îngrijirea și igiena zilnică a nasului. Ele sunt mai puțin potrivite pentru a reduce edemul mucoasei nazale. Cu acest scop sunt disponibile produsele hipertonice QUIXX® și QUIXX® extra.

Multe produse decongestionante nazale, sub forma de picături sau spray, conțin o substanță (α1-simpatomimetic), care decongestionează membrana mucoasă printr-un efect direct asupra vaselor (vasoconstricție). Acestea nu trebuie utilizate mai mult de șapte zile, deoarece pot leza mucoasa, iar utilizarea lor prelungită poate duce la dependență. Nu există astfel de restricții cu spray-ul nazal de hidratare QUIXX®.

Produsele din familia QUIXX® acoperă toate aspectele îngrijirii nazale:

Curățare

QUIXX®, QUIXX® extra spray nazal, QUIXX® soft spray nazal și QUIXX® baby picături nazale Curăță activ căile nazale. Înlătură alergenii si germenii, reducând acțiunea lor asupra mucoasei nazale. De asemenea, înmoaie mucusul acumulat, facilitând eliminarea acestuia.

Hidratare

QUIXX® baby sau QUIXX® soft hidratează membranele mucoasei nazale. Aloe Vera din QUIXX® soft intensifică această acțiune hidratantă a apei sărate și astfel ajută la calmarea mucoasei iritate a nasului, chiar și în cazul alergiilor.