Produsele pentru îngrijire nazală QUIXX®

Cum acționează QUIXX® pentru a înlătura congestia nazală

QUIXX® este un spray nazal cu apă din Oceanul Atlantic, ce conține minerale și oligoelemente valoroase. Acesta ajută la eliminarea blocajelor nazale și ameliorează nasul înfundat.

Mod de acțiune

Există două moduri diferite prin care produsele QUIXX® spray nazal pot ajuta la înlăturarea congestiei nazale.

Soluțiile izotonice cu sare de mare, conținute de QUIXX® soft spray nazal și QUIXX® baby picături nazale sunt denumite și "fiziologice", conținutul lor de sare corespunde cu cel al sângelui uman și al altor lichide ale corpului (0,9%). Ele au un efect de hidratare și curățare care poate fi utilizat ca măsură de susținere în timpul răcelii și pentru a preveni uscarea mucoasei nazale.

Soluțiile hipertonice cu sare de mare, cum ar fi QUIXX® și QUIXX® extra spray nazal, sunt folosite pentru a reduce edemul mucoasei nazale prin osmoză și astfel să desfunde nasul. Acestea conțin 2,6% sare de mare. Această concentrație mai mare de sare ajută la eliminarea excesului de apă din mucoasa edemațiată, astfel încât să puteți respira mai liber.


QUIXX® nasal spray

Cum se utilizează produsele QUIXX® pentru hidratare și curățare

Utilizați întotdeauna QUIXX® în conformitate cu aceste instrucțiuni de utilizare. Consultați medicul dvs. sau farmacistul dacă nu sunteți siguri că produsul vă este potrivit.

Aflați mai multe
Ocean water

Produsele QUIXX® spray nazal cu puterea oceanului

Apa este baza tuturor ființelor vii și toate formele de viață de pe Pământ provin din mări.

Aflați mai multe
Ocean water

Mai multe informații despre apă, sare și osmoză

Toate procesele metabolice din corpul nostru depind de apă, de eliminarea toxinelor prin rinichi, intestin, piele și plămâni.

Aflați mai multe
Pompa spray-ului nazal QUIXX®

Pompa spray-ului nazal QUIXX® permite utilizarea formulelor fără conservanți

Mecanism sofisticat pentru o administrare corectă.

Aflați mai multe