De la igienă nazală la decongestie

Tratarea rinitei alergice

Febra fânului poate distruge chiar și cea mai frumoasă zi de primăvară. Polenul sau alți alergeni se atașează pe mucoasa nazală și o irită.

Febra fânului pe parcursul anului

Alergenii duc la inflamarea mucoasei - o afecțiune numită rinită alergică, alergie nazală sau febra fânului. Rinita alergică este de obicei cronică, iar simptomele apar fie în perioadele de vârf ale anului (sezoniere), fie indiferent de perioada anului (perene).

Producția crescută de mucus cu un nas înfundat sau rinoree este cel mai frecvent simptom. Tratamentul rinitei alergice constă în evitarea alergenului care o provoacă. Deși acest lucru poate fi dificil cu unii factori declanșatori, este posibil să puteți reduce expunerea dvs. la aceștia. De exemplu, dacă polenul este un factor declanșator, rămâneți în casă atunci când cantitatea de polen în aer este mare.

În multe cazuri, folosirea spray-ului nazal salin, cum ar fi QUIXX® soft spray nazal, ajută la subțierea mucusului și la eliminarea simptomelor alergiei. (*) Dacă acest lucru nu ajută, adresați-vă medicului dumneavoastră cu privire la alte modalități de eliminare a simptomelor.

Recomandarea produsului


QUIXX® soft spray nazal

QUIXX® soft spray nazal este simplu și comod.
QUIXX® soft spray nazal curăță delicat căile nazale
și hidratează membrana mucoasă nazală.

Aflați mai multe