Modalitatea naturală de a curăţa şi hidrata nasul pentru a ajuta la prevenirea sau ameliorarea congestiei nazale
Familia QUIXX®
Curăţă
Hidratează
Decongestionează

Spray nazal hipertonic pe bază de apă de ocean

Pentru decongestie naturală şi curăţarea nasului în răceli, gripă şi alergii

  • Sugari incepand cu varsta de 6 luni si copii
  • Adulţi
  • Femei gravide şi care alăptează

Spray nazal izotonic pe bază de apă de ocean cu extract de Aloe Vera

Pentru îngrijire nazală zilnică/profilaxie: hidratează şi curăţă nasul, ajută la calmarea mucoasei nazale uscate sau iritate

  • Sugari incepand cu varsta de 6 luni si copii
  • Adulţi
  • Femei gravide şi care alăptează

Spray nazal hipertonic pe bază de apă de ocean cu ulei de eucalipt

Pentru decongestia naturală a nasului dumneavoastră cu un plus de prospeţime

  • Copii începând cu vârsta de 6 ani
  • Adulţi

 

Întrebări şi răspunsuri

Următoarea secțiune de întrebări și răspunsuri descrie diverse exemple de utilizări ale diferitelor produse QUIXX®.

Întrebări generale
Ştim cât este de important nasul pentru o respiraţie corectă?

Respiraţia este un proces fundamental, vital care are loc în principal prin nas. La fiecare 24 de ore, nasul nostru filtrează, hidratează şi încălzeşte aproximativ 18.000 până la 20.000 de litri de aer, înainte ca acesta să ajungă în plămâni.

De ce devine nasul congestionat şi care sunt consecinţele acestui lucru?

În timpul răcelilor, gripei, rinitei, sinuzitei, rinosinuzitei sau alergiilor, membrana mucoasei nazale devine inflamată, se umflă şi produce o cantitate mare de mucus. Nasul devine congestionat- respiraţia, simţul olfactiv, somnul şi calitatea vieţii se pot deteriora. Începem să respirăm prin gură, aerul nu este filtrat, hidratat sau încălzit înainte de a intra în plămâni. Diferite virusuri, bacterii şi particule contaminate trec necontrolate şi pot cauza infecţii şi afecţiuni suplimentare.

Cum este produs QUIXX®?

QUIXX® este produs din apa recoltată din golful Cancale (Franța), o zonă marină protejată, situată la 20 km în larg, sub monitorizarea continuă și strictă a Institutului Francez de Cercetare pentru Exploatarea Apelor Maritime (IFREMER).

Mareele înalte de aici crează curenţi puternici care reînnoiesc oxigenul şi care regenerează conţinutul de minerale şi oligoelemente.

După ce este recoltată apa, aceasta este purificată printr-un proces modern de înaltă tehnologie, trece prin microfiltrare în condiţii aseptice şi apoi este îmbuteliată.

QUIXX® are un filtru antibacterian validat, incorporat în pompă, care protejează spray-ul nazal de contaminare până la 6 luni de la prima deschidere.

QUIXX® conţine conservanţi?

Nu, QUIXX® nu conţine conservanţi.

QUIXX® duce la risc de dependenţă?

Spre deosebire de medicamentele decongestionante, care la utilizarea pe termen lung pot duce la dependență, QUIXX® nu presupune un astfel de risc, deoarece acţionează numai la nivel local și într-un mod complet fizic.

QUIXX®
Cum putem să calmăm un nas congestionat într-un mod complet natural?

QUIXX® este un spray nazal cu apă din Oceanul Atlantic şi cu o concentraţie mai mare de sare comparativ cu cea a celulelor din mucoasa nazală. Într-un mod complet natural, QUIXX® reduce eficient umflarea mucoasei nazale, calmează congestia nazală şi a sinusurilor şi îmbunătăţeşte respiraţia nazală în timpul răcelilor, gripei, rinitei, sinuzitei sau alergiilor.

QUIXX® conţine oligoelemente şi minerale preţioase.

Poate fi QUIXX® folosit pe o perioadă lungă de timp?

Da, QUIXX® poate fi folosit pe o perioadă lungă de timp.

Aplicarea QUIXX® are efecte secundare?

Nu, în afară de o uşoară senzaţie de usturime în nas la începutul aplicării

QUIXX® poate fi aplicat pe durata sarcinii şi alăptării?

Da, QUIXX® acţionează doar local şi are o tolerabilitate excelentă. În plus, QUIXX® conţine 100 % ingrediente naturale şi nu conţine conservanţi.

QUIXX® poate fi utilizat la sugari şi copii mici?

Da, QUIXX® poate fi folosit la sugari şi copii mici cu vârsta de 6 luni şi peste

QUIXX® poate fi folosit la persoanele cu diabet, boli cardiovasculare, glaucom, la cele cu o glandă tiroidă hiperactivă sau cu o prostată mărită?

Da, deoarece QUIXX® nu are efecte secundare asociate cu aceste afecţiuni şi nu interacţionează cu medicamentele.

QUIXX® poate fi folosit înaintea medicamentelor care sunt aplicate pe membrana mucoasei nazale, de exemplu antibiotice, corticosteroizi sau antihistaminice?

Da, QUIXX® curăţă activ canalele nazale şi este foarte potrivit ca pregătire înainte de aplicarea acestor medicamente utilizate local.

QUIXX® soft
Pentru ce poate fi folosit QUIXX® soft?

QUIXX® soft curăţă activ cavităţile nazale. Menţinerea igienei nazale este foarte importantă în timpul infecţiilor virale din timpul iernii.

QUIXX® soft hidratează mucoasa nazală, ceea ce il face foarte potrivit pentru utilizarea în locuri în care aerul este uscat de la încălzirea centralizată sau de la aerul condiţionat.

QUIXX® soft poate fi folosit pe o perioadă lungă de timp?

Da, QUIXX® soft poate fi folosit pe o perioadă lungă de timp.

QUIXX® soft poate fi aplicat pe durata sarcinii şi alăptării?

Da, QUIXX® soft acţionează doar local şi are o tolerabilitate excelentă. În plus, QUIXX® soft conţine 100 % ingrediente naturale şi nu conţine conservanţi.

QUIXX® soft poate fi utilizat la sugari şi copii mici?

Da, QUIXX® soft poate fi folosit la sugari şi copiii mici cu vârsta de 6 luni şi peste.

QUIXX® soft poate fi folosit la persoanele cu diabet, boli cardiovasculare, glaucom, la cele cu o glandă tiroidă hiperactivă sau cu o prostată mărită?

Da, deoarece QUIXX® soft nu are efecte secundare asociate cu aceste afecţiuni şi nu interacţionează cu medicamentele.

QUIXX® soft poate fi folosit înaintea medicamentelor care sunt aplicate pe membrana mucoasei nazale, de exemplu antibiotice, corticosteroizi sau antihistaminice?

Da, QUIXX® soft curăţă activ canalele nazale şi este foarte potrivit ca pregătire înainte de aplicarea acestor medicamente utilizate local.

Aplicarea QUIXX® soft are efecte secundare?

Nu, nu se cunosc efecte secundare până acum.

QUIXX® extra
Cum putem să calmăm un nas congestionat într-un mod complet natural?

QUIXX® extra este un spray nazal cu apă din Oceanul Atlantic şi cu o concentraţie mai mare de sare comparativ cu cea a celulelor din membrana mucoasei nazale. Într-un mod complet natural, QUIXX® extra reduce eficient umflarea mucoasei nazale, ameliorează congestia nazală şi a sinusurilor şi îmbunătăţeşte respiraţia nazală în timpul răcelilor, gripei, rinitei sau sinuzitei.

QUIXX® extra conţine oligoelemente şi minerale preţioase.

Aplicarea QUIXX® extra are efecte secundare?

Asemeni utilizării QUIXX®, poate fi simţită o uşoară senzaţie de usturime la începutul utilizării datorită concentraţiei mai mari de sare. Uleiul de eucalipt poate declanşa reacţii alergice (inclusiv dispnee) la pacienţii susceptibili.

Acesta este un dispozitiv medical. Citiţi cu atenţie instrucţiunile de utilizare.